Velkommen til Varmestuen i Næstved

Hvis du er fyldt 18 år og har brug for et socialt fællesskab, samt ønsker hjælp og støtte til en række komplekse problemstillinger som fx hjemløshed, misbrug, psykiske lidelser, social isolation, kriminalitet, gæld mv., kan du komme i vores Varmestue.

Varmestuen er primært et værested for socialt udsatte borgere med komplekse problemstillinger, men alle der på en eller anden måde føler sig socialt udsat og ønsker at være i selskab med andre mennesker under hyggelige forhold er velkomne.

Varmestuen er et ikke-visiteret værested og det betyder at du kan komme ind direkte fra gaden og mødes med andre socialt udsatte borgere som, ligesom dig, sætter pris på socialt samvær og fællesskab med ligesindede.

I Varmestuen har du også mulighed for anonyme samtaler med vores personale, der kan hjælpe dig videre med problemstillinger, der kræver kontakt til enten din kommune, egen læge, sundhedsvæsenet, misbrugsbehandling mv.

Støttende samtaler
Måltider i Varmestuen
Fysiske rammer
Tøjvask, Bad mv.
Fælles aktiviteter
Telefon, PC mv.

Åbningstider


Bemærk

Der kan være ændringer i tider og dage, som vi ikke har nået at få på hjemmesiden – du er velkommen til at ringe til os på 55 88 21 99.


Kontakt

Varmestuen
Engvej 22, 4700 Næstved

Telefon: 5588 2199

Afdelingsleder
Anja Hansen
Telefon: 5588 2183


Del siden