Velkommen til Natherberget på Marskvej

Der er stadig åbent for indskrivning alle ugens dage i tidsrummet mellem kl. 20.00 og 22.30.

I vores Natherberg tilbyder vi akutte enkeltovernatninger – enten sammenhængende eller uafhængigt af hinanden. Du kan fx overnatte i Natherberget, hvis du venter på en plads på et forsorgshjem, eller fordi har brug for et sted at sove, men ikke ønsker eller er klar til et egentligt ophold på et forsorgshjem i din nuværende hjemløsesituation.

Du vil i forbindelse med dine overnatninger, i Natherberget, blive tilbudt støttende samtaler med forsorgshjemmets personale. Hvis du ønsker det kan de hjælpe dig med at prøve at finde en løsning på de problemer, der ligger til grund for dine overnatninger i Natherberget. Tilbuddet om støttende samtaler er frivilligt og altså ikke et krav i forbindelse med overnatninger i Natherberget. Bemærk at Natherberget ikke er en permanent overnatningsmulighed, hvorfor vi forventer at du tager imod et evt. forsorgshjemstilbud i fald dine samlede overnatninger overstiger 14 dage i træk.

Kontakt

Henvendelse rettes til Forsorgshjemmets personale telefonisk, eller ved personligt fremmøde.

Telefon 5588 2171 (døgnåben)
Marskvej 22c
4700 Næstved


Hvis der er plads, indskrives man for en enkelt overnatning ad gangen.

Natherberget skal forlades igen næste morgen senest klokken 8.45

Der er tilbud om gratis morgenmad i vores varmestue, som ligger indenfor 10 minutters gå-afstand. Du kan læse mere om Varmestuen her


Find vej


Del siden